پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی

EN | FA

تفاهم‌نامه همکاری بین پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی و واحد فناور «نفیس فرآورده سبز» منعقد شد

چهارشنبه ، 18 اردیبهشت 1398

تفاهم‌نامه

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، معاون آموزشی و پژوهشی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی با اشاره به امضای تفاهم‌نامه بین این پژوهشکده و واحد فناور «نفیس فرآورده سبز "برند نفس گفت: در راستای  چشم انداز پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی  سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی در خصوص  توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات غذایی سالم و فراسودمند و بهبود سلامت غذایی جامعه این تفاهم نامه به امضا رسید.

 دکتر فرشته حسینی افزود: هدف این تفاهم‌نامه، همکاری‌های مشترک در زمینه‌های تولید، عرضه و بازارسازی محصولات غذایی و دارویی سالم و فراسودمند است.

 به گفته وی، بهره گیری از ظرفیت های متقابل در طراحی و تولید محصولات دانش بنیان سالم و فراسودمند و ارائه محتوای آموزشی برای این محصولات جهت آموزش و آگاهی بخشی به مصرف‌کنندگان از دیگر اهداف این تفاهم‌نامه است.