پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی

EN | FA

کارگاه مبانی تشریح الزامات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی و مدیریت کنترل نقاط بحرانی

چهارشنبه ، 16 آذر 1401

کارگاه

کارگاه مبانی تشریح الزامات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی و مدیریت کنترل نقاط بحرانی HACCP و ISO22000 با سرفصل های تشریح الزامات استاندارد ISO22000:2018، اصول مستند سازی و ممیزی داخلی، اصول کنترل نقاط بحرانی HACCP، اصول ایمنی مواد غذایی در زنجیره تولید مواد غذایی، نحوه گواهینامه ISO22000 برای سازمان توسط پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی برگزار خواهد شد. مدرسان این دوره را خانم دکتر بهاره صحرائیان، خانم دکتر معصومه مهربان و خانم مهندس سارا خسروی بر عهده دارند. این کارگاه دو روزه در تاریخ 19 و 20 آذرماه ساعت 14-10 در پردیس دانشگاه فردوسی، پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی انجام خواهد شد.هزینه این کارگاه 4.500.000 ریال است که علاقه مندان می توانند به شماره کارت 6104337892796119 واریز نمایند. خواهشمند است رسید واریزی را به workshop2022.acecr@gmail.com ارسال فرمایید. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 05131997421 تماس بگیرید.