پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی

EN | FA

کارگاه آموزشی مبانی تجاری سازی و ارزش گذاری فناوری

شنبه ، 25 فروردین 1403

کارگاه

پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی در نظر دارد در راستای برگزاری اولین رویداد ملی فبین فود کارگاه آموزشی مبانی تجاری سازی و ارزش گذاری فناوری را برای علاقه مندان، متخصصان و پژوهشگران محترم به صورت حضوری و مجازی برگزار نماید.

این دوره در تاریخ 30 فروردین ماه ساعت  12:30-10  به مدت 2 ساعت برگزار خواهد شد مهندس عباس زاده رئیس هیئت مدیره ـ مرکز نوآوری و کارآفرینی تک (دانش بنیان) تدریس این دوره را بر عهده خواهد داشت.

سرفصل های کارگاه آموزشی مبانی تجاری سازی و ارزش گذاری فناوری به شرح زیر است:

  • مقدمه‌ای بر اهمیت و ضرورت مالکیت فکری
  • اهمیت و ضرورت تجاری سازی فناوری
  • روش‌های تجاری سازی و فناوری الزامات آن
  • چیستی و چرایی ارزش گذاری دارایی‌های نامشهود با تمرکز بر فناوری
  • آشنایی مقدماتی با روش و راهکارهای ارزش گذاری فناوری

متقاضیان محترم می‌توانند برای ثبت نام به وب‌سایت رویداد به آدرس fabinnfood.ir مراجعه و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۳۳۸۹۷۸۳۴۶ تماس حاصل فرمایند.

شایان ذکر است این کارگاه‌ها برای شرکت‌کنندگان در رویداد ملی فبین فود (نماینده تیم ارسال کننده پروپوزال ایده و یا نماینده اعلام کننده نیاز فناورانه) رایگان است. همچنین دانشجویان محترم نیز با ارائه کارت دانشجویی از تخفیف ۳۰ درصدی برخوردار خواهند بود.

نخستین رویداد ملی «فبین‌فود» به منظور هم‌افزایی و مشارکت نقش‌آفرینان زیست بوم دانش و نوآوری در صنعت غذای کشور، با عنوان  «هم‌رسانی نیازها و ایده‌های نوآورانه صنایع غذایی در آزمایشگاه ساخت سریع (فب‌لب)» به همت پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی و مشارکت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری دراردیبهشت 1403 در مشهد برگزار خواهد شد. این رویداد با حضور صاحب‌نظران و متولیان ملی و استانی صنعت غذا فرصتی مناسب جهت معرفی نیازها و ایده‌های نوآورانه است.

 تاریخ های مهم:

مهلت ارسال ایده و نیاز: 1403/01/27

اعلام نتایج داوری : 1403/01/31

برگزاری رویداد : 1403/02/13