کارگاه آموزشی مبانی تجاری سازی و ارزش گذاری فناوری
شنبه ، 25 فروردین 1403
پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی در نظر دارد در راستای برگزاری اولین رویداد ملی فبین فود کارگاه آموزشی مبانی تجاری سازی و ارزش گذاری فناوری را برای علاقه مندان، متخصصان و پژوهشگران محترم به صورت حضوری و مجازی برگزار نماید.
این دوره در تاریخ 30 فروردین ماه ساعت 12:30-10 به مدت 2 ساعت برگزار خواهد شد مهندس عباس زاده رئیس هیئت مدیره ـ مرکز نوآوری و کارآفرینی تک (دانش بنیان) تدریس این دوره را بر عهده خواهد داشت.
سرفصل های کارگاه آموزشی مبانی تجاری سازی و ارزش گذاری فناوری به شرح زیر است:
- مقدمهای بر اهمیت و ضرورت مالکیت فکری
- اهمیت و ضرورت تجاری سازی فناوری
- روشهای تجاری سازی و فناوری الزامات آن
- چیستی و چرایی ارزش گذاری داراییهای نامشهود با تمرکز بر فناوری
- آشنایی مقدماتی با روش و راهکارهای ارزش گذاری فناوری
متقاضیان محترم میتوانند برای ثبت نام به وبسایت رویداد به آدرس fabinnfood.ir مراجعه و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۳۳۸۹۷۸۳۴۶ تماس حاصل فرمایند.
شایان ذکر است این کارگاهها برای شرکتکنندگان در رویداد ملی فبین فود (نماینده تیم ارسال کننده پروپوزال ایده و یا نماینده اعلام کننده نیاز فناورانه) رایگان است. همچنین دانشجویان محترم نیز با ارائه کارت دانشجویی از تخفیف ۳۰ درصدی برخوردار خواهند بود.
نخستین رویداد ملی «فبینفود» به منظور همافزایی و مشارکت نقشآفرینان زیست بوم دانش و نوآوری در صنعت غذای کشور، با عنوان «همرسانی نیازها و ایدههای نوآورانه صنایع غذایی در آزمایشگاه ساخت سریع (فبلب)» به همت پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی و مشارکت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری دراردیبهشت 1403 در مشهد برگزار خواهد شد. این رویداد با حضور صاحبنظران و متولیان ملی و استانی صنعت غذا فرصتی مناسب جهت معرفی نیازها و ایدههای نوآورانه است.
تاریخ های مهم:
مهلت ارسال ایده و نیاز: 1403/01/27
اعلام نتایج داوری : 1403/01/31
برگزاری رویداد : 1403/02/13