پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی

EN | FA

با همکاری پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی؛ دومین روز «دومین کنگره بین‌المللی تغذیه» برگزار گردید

پنج شنبه ، 13 مهر 1402

با

دومین روز «دومین کنگره بین‌المللی تغذیه؛ از مطالعات علوم پایه تا تحقیقات بالینی» با همکاری پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و با حضور مهمانان داخلی و خارجی با برگزاری سمپوزیوم‌های علمی در حوزه تغذیه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، در این روز سمپوزیوم‌های علمی فواصل مرجع مارکرهای آزمایشگاهی و آنتروپومتریک، سوتغذیه بیمارستانی، اهمیت سیاست‌گذاری های مبتنی بر شواهد در حوزه غذا و تغذیه، رجیستری‌های تغذیه‌ای و پیشرفت‌های چاقی برگزار شد.

دیابت و تغذیه در دنیای امروز، تغذیه و سلامت عضله: عملکرد بازتوانی و استقامت وایمنی غذا از دیگر سمپوزیوم‌های علمی برگزار شده در دومین روز از این کنگره بوده است.