-
کارگاه اموزشی اصول و نکات کیفی گندم، آرد و فرآورده های پخت, ...
-
, ...
-
, ...
-
, ...
-
در احکامی جداگانه از سوی دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی، دکتر سیدعلیاکبر شمسیان به عنوان مشاور رییس این نهاد و دکتر حمیدرضا بیدخوری بهعنوان سرپرست جهاددانشگاهی خراسان رضوی منصوب شدند
, ...
-
, ...
-
, ...
-
, ...
-
, ...
-
, ...
-
, ...
-
, ...
-
, ...
-
, ...
-
, ...
-
, ...
-
, ...
-
, ...
-
از پژوهشگر برتر جهاددانشگاهی خراسان رضوی در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر جهاددانشگاهی تجلیل به عمل آمد., ...
-
همايش "امنيت غذايي و رونق توليد" در تاريخ 27 آذرماه با مشارکت جهاد دانشگاهی خراسان رضوی برگزار گردید, ...
-
آخرین دستاورد های پژوهشی در حوزه فناوری های صنعت غذا در نمایشگاه گرامیداشت هفته پژوهش ارایه شد, ...
-
دکتر حامد صابریان، عضو هیات علمی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی موفق به تولید کمپلکسهای معلق کننده ذرات در نوشیدنی های مختلف ازقبیل شربت خاکشیر، نوشیدنی تخم شربتی، نوشیدنی پالپدار آلوئه ورا و نوش, ...
-
عضو هیات علمی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: یکی از راهکارهای مناسب جهت غنیسازی و بهبود ویژگی تکنولوژی و تغذیهای نان، استفاده از منابع مختلف فیبری نظیر انواع سبوس فرایند شده میباشد., ...
-
, ...
-
, ...
-
, ...
-
تفاهمنامه همکاری بین پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی و واحد فناور «نفیس فرآورده سبز» منعقد شد, ...
-
, ...
-
, ...
-
, ...
-
, ...
-
, ...
-
طی روزهای 25 و 26 مهرماه سال جاری، کارگاه آموزشی روش های آماری پیشرفته در پروژه های تحقیقاتی در پژوهشکده علوم و فناوری غذایی برگزار میگردد, ...
-
ان پر مصرف ترین ماده غذایی در کشور است و بنابراین بهبود ویژگیهای آن و کاهش ضایعات، تاثیر زیادی بر اقتصاد کشور برجای می گذارد. وجود فیبر رژیمی در فراورده غذایی از جمله رویکردهای تغذیهای است که مورد ت, ...
-
طی یک دوره یک روزه، کارگاه بهینه سازی فرمولاسیون های غذایی در محل پژوهشکده علوم و فناوری غذایی برگزار گردید, ...
-
, ...
-
, ...
-
, ...